3 enkla spartips

3 enkla spartips

6 maj, 2019 2 av frimedekonomi

I sparvärlden finns det gott om spartips. Här kommer några som jag brukar använda mig av.

  • Handla begagnat

När det väl behöver investeras i olika typer av utrustning och möbler etc. gör jag gärna dessa köp begagnat. För egen del ser jag flera fördelar med detta utöver att man kan spara en hel del slantar. Det är också en god gärning för miljön och lite extra kul och spännande när man väl hittar något som man har letat efter. 

  • Låna på biblioteket

Ett ytterligare tips är att använda ditt lokala bibliotek. För egen del har jag lånat en del kurslitteratur där genom åren men även andra böcker och filmer. Även om en specifik bok inte finns brukar de också vara duktiga på att kunna ta hem. 

  • Använda rabattkoder/kampanjer

Som exempel på detta använde jag häromdagen en rabattkod för drivmedel hos Ingo. Fem liter gratis i utbyte mot att ladda ner och registrera sitt kort i deras app. Kampanjen gäller t.o.m. 2 juni enligt deras hemsida. 


Vad har du för spartips? Dela gärna.
#sharingiscaring