Sparkvot 35%

Sparkvot 35%

3 oktober, 2019 4 av frimedekonomi

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Revolut

Hej! 

Då var det dags för ett nytt inlägg här på bloggen FriMedEkonomi. Den här gången är det sparkvoten som blivit uppdaterad för år 2019. Januari t.o.m. september månad. I nuläget redovisas alla dessa månader tillsammans för ett mer genomsnittligt värde av sparkvoten. Den här gången landade den genomsnittliga sparkvoten på 35%. Ett resultat som jag är mycket nöjd med efter att tidigare i år ha kombinerat studier med jobb och då jag och FruFriMedEkonomi gifte oss i augusti. För dig som är intresserad av siffrorna bakom de olika in- och utbetalningarna finns de att se under min sparkvot. Kan även berätta att året har fortsatt bjuda på stora förändringar då vi nyligen skrivit kontrakt på en bostadsrätt. Detta är något som har varit i planerna under många år. Därför känns det nu både roligt och skönt att kunna få gå vidare med sparandet och investera på börsen utifrån ett mer kontinuerligt och långsiktigt framtida månadssparande. Mer om det framtida investeringsupplägget på börsen i ett senare inlägg. 

Idag har jag även registrerat mig för att prova den nya tjänsten/appen/betalkortet Revolut. För dig som är nyfiken går det att läsa mer på deras hemsida. 

Lycka till med ert sparande och investerande! 

//FriMedEkonomi