Om bloggen

Den här bloggen är skapad för dig som är intresserad av sparande, investeringar och ekonomisk frihet. Jag som bloggar studerar idag företagsekonomi vid sidan av jobbet som lärare. Målet med bloggen är att ni som läsare ska få följa med på en lärorik resa genom inlägg baserade på personliga erfarenheter och lärdomar, läsarfrågor, kunskaper och inspiration från litteratur, nyheter och podcasts m.m. 

Mitt personliga mål är att med hjälp av sparande, investeringar och utveckling bli ekonomiskt fri. Utifrån de tankarna föddes idén om en blogg med namnet FriMedEkonomi. 

Dela gärna bloggen till era vänner! 
#sharingiscaring

Privacy police

Disclaimer: Alla inlägg på bloggen FriMedEkonomi.se är egna åsikter och skall inte ses som någon form av rådgivning. Kom också ihåg att: “Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet.” (Avanza)

Frimedekonomi.se deltar i olika annonsprogram via Adtraction Marketing AB. Syftet med deltagandet i annonsprogrammen är att erhålla ersättning genom att länka till Annonsörer (affiliatelänkar). För att därigenom skapa tid och resurser till att utveckla bloggen.